ZLATARTURIST JE VAŠ PROMOTER... PROMOVIŠITE SE NA OVOM SAJTU: SAMI POSTAVITE OGLAS NA STRANICI '' PROMO BIZNIS ''----------ZAKUPI WEB PROSTOR ZA PREZENTACIJU NA STRANICI '' MARKETING '' ----------- KADA STE NAS POSETILI, ISKORISTITE POSETU MUDRO

KURS STRANIH JEZIKA - NS PRO GROUP

 Strani jezik / Posted 10 месеци ago by vlasto / 240 views

Kurs nemačkog jezika sprovodi se u veoma prijatnom i opuštenom ambijentu uz stručne predavače koji su posvećeni usvajanju znanja svakog polaznika i fokus je na kvalitetnom usvajanju nemačkog jezika. Nastava se odvija u malim grupama, uz upotrebu najnovije literature. Kurs nemačkog jezika odvija se kroz redovnu, poluintenzivnu i intezivnu nastavu.
Centar za edukaciju NS Pro Group omogućuje svim zainteresovanim kandidatima da polažu međunarodno priznate ispite nemačkog jezika TELC sa posebnim naglaskom na medicinski nemački. Uz pomoć stručnih predavača, koji su prošli odgovarajuće seminare, učenje nemačkog jezika će vam biti lakše, a put do željenog sertifikata mnogo sigurniji.
TELC sertifikati se odnose na nivoe od A2 do C1, i priznati su u svim zemljama nemačkog govornog područja. U Nemačkoj se u nekim pokrajinama izričito traži Gete ili TELC sertifikat. Fleksibilni termini polaganja za neki od TELC sertifikata, uz pogodnosti prilikom rezervacije i plaćanja ispita, su samo neki od razloga zašto odabrati polaganje, uz mogućnost pripreme u našem centru. Za sve dalje informacije stojimo vam na raspolaganju!
Zašto odabrati nemački jezik?
Zašto odabrati nemački jezik je pitanje na koje se može veoma lako odgovoriti. Nemački jezik (nem. Deutsch), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika, i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije.
Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske.
Gotovo 8% web stranica na internetu je na nemačkom jeziku. Takođe, jedan je od zvaničnih jezika Evropske unije.
Kurs nemačkog jezika, zainteresovanim kandidatima obezbeđuje lakši put do zaposlenja u inostranstvu, olakšanu komunikaciju na putovanjima i raznim životnim situacijama.
Nemački jezik smatra se jednim od trenutno najtraženijih jezika na našim prostorima.

Contact details

Trg Partizana 10, Zgrada KulaUžice,31320  Show Phone Number uzice@nsprogroup.edu.rs https://www.centarzaedukaciju.rs/lokacije/uzice-ns-pro-group/

Contact this listing owner

Оставите одговор