vila-nena

Vila NENA se nalazi na sedmom kilometru od Nove Varoši u Specijalnom rezervatu Uvac, u Akmačićima. Udaljenost vile od jezera i nadaleko poznatih meandara Uvca je četiri kilometra. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom koji se mogu kombinovati I kao: apartman i dve spavaće sobe  i vajatom u dvorištu. Vila se može izdavati I kompletna za grupu od deset gostiju. Vila  je kategorizovana sa 4(četiri) zvezdice.

Ceo prostor u objektu i okolo objekta je pokriven WiFi mrežom. Sobe poseduju TV, postoje dva kupatila, izlaz na balkone. Prostor za parking je obezbeđen i besplatan. Vila NENA poseduje centralno grejanje i široko i lepo uređeno dvorište sa roštiljom i mestom sa sedenje. Uživaćete u: mirisu livade, šume i umilnog cvrkuta ptica u izuzetno čistoj prirodi. U blizini objekta se nalaze dva ugostiteljska objekta i dve prodavnice.

Vila NENA poseduje i sopstveni čamac kojim organizuje izlete nezaboravne vožnje Uvačkim meandrima. Izlet obuhvata obilazak Ledene i Ušačke pećine i Vidikovca sa koga se iz ‘’ptičije’’ perspektive mogu videti meandri Uvca.

By admin

Оставите одговор