КУЋА ЗА ОДМОР БОРОВИ
ЕТНО ТУРИЗАМ У НЕТАКНУТОЈ ПРИРОДИ ЗЛАТАРА

Кућа за одмор „Борови” се налази у центру туристичке зоне ваздушне бање Златар. Удаљена је око 30 метара од РХ центра „Златар” с јужне, осунчане падине до самих пешачких стаза и спорских терена.

 

Објекат је лоциран у мирном крају, далеко од саобраћајница – острво у мору тишине. Изузетно повољна клима (мешавина медитеранске и планинске) пријатно ће утицати на ваше расположење, а самим тим и на здравље.

Кућа за издавање је потпуно спремна да задовољи ваше потребе. Састоји се од три 
спаваће собе с купатилима (свака соба има засебно купатило), предсобља, кухиње, трпезарије и дневног боравка. Из дневног боравка и двокреветне собе излази се на пространу терасу с погледом на планине Златар и Јавор. 

 

У сутерену се налази гаража за два аутомобила и два мотора. Поред тога налазе се и просторије за одлагање ски опреме и бицикала. Кућа је на услузи само гостима, домаћини живе у засебној кући.
 

Током целог дана кућа је обасјана сунчевим зрацима. До куће води асфалтни пут који се одваја од главног пута који води до хотела „Златар“.

Кућа је оспособљена за коришћење током сва четири годишња доба.

Поред удобног смештаја на услузи вам је и богат избор домаће хране. Домаћини нуде више опција, а на вам је да се одлучите:
1. преноћиште с коришћењем кухиње и самосталним припремањем хране;
2. преноћиште с доручком;
3. преноћиште са свим оброцима (број, време и количина оброка није ограничена).

У случају да се одлучите за прву опцију домаће прехрамбене производе можете набавити од домаћина.

 

Код опције два и три треба нагласити да је храна искључиво домаћа и произведена у овом домаћинству, и то на традиционалан еколошки начин, без употребе конзерванаса, пестицида и вештачких ђубрива.

Боравак на Златару можете обогатити једнодневним излетима:
1. обилазак манастира Милешевске епархије – Милешева, Прибојска Бања, Куманица, Мажићи, Давидовица и новосаграђени манастир Св. Козме и Дамјана на планиниЗлатар

https://zlatarturist.com/wp-content/uploads/2017/03/borovi-10.jpg

2. обилазак резервата природе Увац – кањона реке Увац, станишта белоглавих суповаи Буковичке и Ушачке пећине.

Цена услуга је по договору. За сталне госте нудимо низ погодности, о чему се можете распитати преко телефона. Ако нас препоручите пријатељима, нудимо попуст и вама и онома које сте нам препоручили.

ИНФОРМАЦИЈЕ

Кућа за одмор „Борови”, Златар
Владимир Гујаничић
Брдо, 31320 Нова Варош
******
Телефони:
064/326-12-49
0/3260-12-469
*******
e-mail:
vila.borovi@gmail.com


By admin

Оставите одговор