HOTEL PANORAMA – ZLATAR

HOTELI
Panorama-hotel na planini Zlatar se nalazi na nadmorskoj visini od 1230 metara, na teritoriji opštine Nova Varoš. Hotel na Zlataru raspolaže: 
  • Restoranom na dva nivoa(sa komfornim terasama), kapaciteta 500 sedećih mesta. Restoran ima odlične predispozicije za organizaciju svih vrsta proslava.
  • Kongresnom salom
  • Press centrom
  • TV salom 
  • Salom za stoni tenis i pikado, teretanom, zatvorenim bazenom, natkrivenim multifunkcionalnim terenom, prodavnicom…  
-Restoran na dva nivoa (sa komfornim terasama), kapaciteta 500 sedećih mesta. Restoran ima odlične predispozicije za organizaciju svih vrsta proslava.   -Kongresna sala hotela  raspolaže kapacitetom do 100 mesta i opremljena je savremenim audio – vizuelnim uređajima (projektor, projekciono platno, flip chart…).   Sala pruža mogućnost gostima hotela  i drugoj poslovnoj klijenteli da, na visoko profesionalan način organizuju sve vrste skupova poput konferencija, seminara, sastanaka, treninga, radionica i drugih događaja. Press centar hotela „Panorama“ u kojem je moguće organizovati konferencije za novinare, promocije, brifinge je prostor do 50 mesta opremljen projekcionim platnom, projektorom, internetom…   Ostale prateće usluge: cvetna dekoracija, organizovanje koktela dobrodošlice, pauzа za kafu, radnih ručkova, svečanih večera…     -U ponudi se nalazi zatvoreni bazen, dimenzija 13x8m, sa nivelisanim dnom dubine, počevši od  1,15m do 1,5m. Bazen je gratis za goste hotela, a za treća lica se naplaćuje 200,00rsd po satu. Na usluzi gostima Panorama-hotel a su i teretana, stoni tenis i pikado, kao i natkriveni multifunkcionalni sportski tereni. Korišćenje navedenih sadržaja je uključeno u cenu gostima hotela, a za treća lica se naplaćuje samo korišćenje sportskog multifunkcionalnog terena 500,00 rsd po satu, po terenu.   Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikala, po ceni od 100,00 rsd po satu, ili 500,00 rsd po danu.   -Adrenalin park na Zlataru je park koji se sastoji od platformi na drveću, između kojih su prepreke koje od korisnika traže izdržljivost, hrabrost, višak adrenalina i avanturistički duh. Park je drugi po veličini u Srbiji, pogodan kako za rekreaciju i vežbe tako i za takmičenja. Dužina parka je 340m, od čega je 190m “zip-line” sistem i 150m prepreka, kao što su viseći kanapi sa stopom, horizontalne merdevine, balans greda, cik-cak gredice, paukova mreža, tarzan lijana, uzdužne oblice i mnoge druge prepreke. Prosečna visina platformi je 5m. Park je 100% siguran, kao i oprema koja je atestirana. Kroz ceo park pruža se sigurnosna sajla, a pre početka avanture prolazi se obuka na “zemlja park”-u. Sve vreme instruktori brinu o bezbednosti korisnika.
Tags :
HOTELI
Share This :

Recent Post

Have Any Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.